JOULUARVONTA!

Joulun kunniaksi päätin pistää pystyyn arvonnan. Kaikki tätä blogipäivitystä kommentoineet osallistuvat julkaisemani kirjan arvontaan.



Voittona on oman valinnan mukaan joko pienoisromaani Lähteen rannalla elämä tai suuri, kuvia ja tekstejä sisältävä teos Makasiini - maallemuuttajan tarinoita. 

Kummatkin kirjat ovat minun kirjoittamiani. Myös niiden valokuvat ovat minun ottamiani. Taitosta vastaa graafinen suunnittelija Anitta Kainulainen. 

Romaani kulkee postikuoressa ja maksan tarvittaessa postikulut. Sen sijaan Makasiini on sen verran kookas, että sen postitus maksaa 5,90 euroa. Jos siis postitusta tarvitaan, veloitan voittajalta Makasiinin postikulut. Nouto täältä kotoa Pilpalasta tai kuljetus Karkkilaan tai Lopen keskustaan onnistuvat kyllä. 
 

Lähteen rannalla elämä kertoo vuodesta 1923 hämäläisellä syrjäkylällä. Päähenkilöitä ovat pieni Iita-tyttö, hänen piikaäitinsa sekä kansalaissodasta selviytynyt erakko nimeltä Juho Salin. Yksi päähenkilöistä on myös Pikku-niminen koira.

Kirjoitin romaanin erityisesti kouluille ääneen luettavaksi, mutta siitä ovat nauttineet myös aikuiset, eritoten ikäihmiset.  


Makasiini kertoo niinikään yhden vuoden kulusta mutta perin erilaisella tavalla. Kuukausittain etenevässä kirjassa on viisi novellia, yli sata tietotekstiä sekä 321 valokuvaa. Tekstit käsittelevät etupäässä luontoa, puutarhaa, ruokaa ja historiaa. 
 

Kommentointiaikaa on maanantaiaamuun eli 20.12. asti. Sen jälkeen suoritan arvonnan kaikkien kommentoijien kesken. Posti ei välttämättä ehdi enää jouluksi perille, sen sijaan haku tai tuonti onnistuu vielä ennen joulua. Kirjat sopivat myös joululahjoiksi! 

Kommentit

  1. Olsipa kiva voittaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, yritä saada nimesi myös näkyviin tuohon, kuka lienetkään. En ihan tiedä, miten se kirjautuminen tapahtuu, mutta en usko sen olevan kovin hankalaa kuitenkaan. Ensin vain hämmentää, kun siinä käsketään kirjautua. Vai mitähän siinä sanotaan? En pysty tsekkaamaan, kun itse olen kirjautunut.

      Poista
  2. Kommentoidessa pitää kirjautua sen verran, että saa nimensä näkyviin. Tai siis saa nimenttömänäkin kommentoida, mutta sitten en tiedä, kuka on kuka :)

    VastaaPoista
  3. Osallistun romaanin arvontaan.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Päivi Ahonen
    Oispa ihana voittaa ❣️
    Vaikuttaa upealta teokselta♥️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, näinkin voi osallistua! Laitan tietoa ja kysyn osoitetta privana sitten, jos onni sattuu kohdalle. Täysin anonyyminä se ei onnistu.

      Poista
    2. En osaa tätä käyttää.. Siksi sekoilin. Ei ole tarvetta olla anonyymi 😂

      Poista
  5. Hienoa <3 anja.kangasvieri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavvaa, että joku vaivautuu tekemään näin ihanan teoksen, wau..ois ihanaa lukea koko teos <3, just jääny eläkkeelle ja harrastan kaikkea puutarhaan liittyen, kasvimaa, kasvihuone ja myös pikku hau hau <3, isäntää tietenkään unohtamatta <3

      Poista
    2. 😊 Kiitos! Onnea arvontaan!

      Poista
  6. No niin taisin onnistua 😍

    VastaaPoista
  7. Kyllä! Olet mukana kisassa 😊

    VastaaPoista
  8. Mukana arvonnassa! Tuota kuvakirjaa olisi mukava selailla kaamoshämärissä ja muistella uskomatonta vihreyttä, jonka taas kesä meille antaa!

    VastaaPoista
  9. Minulla on molemmat ja pidän kovasti! Jos sattuisin voittamaan tuon Makasiinin niin antaisin ystävälle joululahjaksi.

    VastaaPoista
  10. Mukaan arvontaan ja toi lähteen rannalla kiinnostaa. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Haluaisin voittaa, molemmat kirjat kiinnostavat. Minulla näyttää olevan valmis nimimerkki täällä. sposti sammalpenger@gmail.com

    VastaaPoista

  12. Mukana Makasiinin arvonnassa! Antaisin sen ystävälleni Tiinalle.

    VastaaPoista
  13. Lähteen rannalla on hyllyssä, nimmarilla varustettuna. Makasiini on ollut pari kertaa lainassa kirjastosta. Molemmat mielenkiintoisia, hyvin kirjoitettuja, "hyvän tuulen kirjoja" joita lukemalla oppii/oivaltaa asioita. Mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että olet lainannut Makasiinia kirjastosta. Monessa kirjastossa se tosiaan on, ja jos ei ole, voi pyytää tilaamaan.
      Onnea arvontaan! Huomisaamuna Onnetar tulee.

      Poista
  14. Vieläköhän ehdin. Tämä ainoa blogi jota tulee seurattua. Kirja menisi lahjaksi.

    VastaaPoista
  15. Jaana Karmala-Vanamo ilmoittautuu Makasiinin voittajaksi <3

    VastaaPoista
  16. Satuk.20.12.21

    Ois kyllä mieleinen ��

    VastaaPoista
  17. Arvonta on saatu suoritettua! Onnettarena toimi meidän Lassi ja veti purkista lapun, jossa luki "Ehdokkaana ekaa kertaa". ONNEA!
    Toivoin voittoa ihan teille kaikille. Tarjoankin lohdutukseksi kaikille teille kisaan osallistuneille mahdollisuuden ostaa Makasiinin ihan paino- ja postikulujen hinnalla. Eli kirja 16 euroa, postikulut 7,40 e (vähän enemmän kuin jos laittaisi paketin netin kautta, nyt ei se vaihtoehto sovi).
    Lähteen rannalla elämä -romaanin saa postikulujen hinnalla eli 3,70 eurolla. Lisäksi saa maksaa itse kirjasta ihan itse haluamansa hinnan, jonka tilitän jollekin vastuulliselle järjestölle kodittomien koirien hyväksi.
    Laita vaikka privaviestiä Messengerin kautta tai vaikka meiliosoite tähän alle niin voin laittaa tilitiedot.
    Kiitos kaikille osallistuneille!

    VastaaPoista
  18. Makasiinin alkuperäinen hinta oli 35 euroa (josta osa meni meidän köyhälle kyläyhdistykselle). Nyt olen myynyt sitä 25 eurolla, mutta teille siis pelkillä tuotantokuluilla eli 16 eurolla.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!