Lahja äidille

 Äitienpäivä lähestyy! Joko olet miettinyt, miten ilahdutat äitiäsi toukokuun toisena sunnuntaina?

Viime vuonna 'Makasiini - maallemuuttajan tarinoita' oli juuri ilmestynyt vähän ennen äitienpäivää. Aika moni sen hoksasi äidilleen tilata. Kirjan saattoi tilata vaikka suoraan äidin osoitteeseen, siinä tapauksessa laitoin valmiin onnittelukortin onnitteluineen mukaan.

Samoin toimin tänä vuonna. Jos tilaa ajoissa, kirja ehtii tilaajan kauttakin, mutta viime hetken tilaukset kannattaa tehdä suoraan saajalle. 

Olen huono myymään kirjoja, mutta tämän uskallan sanoa: Makasiini on äitien mieleen. Siinä on 321 valokuvaa, etupäässä kukista, puutarhasta ja eläimistä. Sitten siinä on noin sata erilaista tietotekstiä. Kaunokirjallisia tekstejä, siis novelleja, on neljä. 

En kehtaa kehua omaani, joten lainaan muilta saatuja palautteita: 

Kerrassaan upea kirja. Aivan ihana ulkoasu. Kaunis, hyvät valokuvat. Kymppiteos. Kiva lukea ja selailla aina uudestaan. Juuri sopivaa, hyvän mielen luettavaa tähän koronakevääseen. Todella hyvä. Runsaudensarvi. Aarreaitta. Valtavasti luettavaa, tutkittavaa ja opittavaa. Mikä ihanuus. Pitkäksi aikaa luettavaa. Ihana, niin ihana. Täydellinen. Tosi onnistunut. Ei malta laskea kädestä kun on niin monia kauniita yksityiskohtia. Tällaisia kirjoja saisi olla paljon enemmän ihmisen arjessa elämisen virkistykseksi. Suosittelen lämpimästi kaikille!


Kirja seuraa vuoden kulkua meillä Solstrandissa, mutta tietenkään se ei kerro pelkästään Solstrandista vaan monista eri asioista. Vuosi alkaa kirjassa huhtikuusta ja päättyy maaliskuuhun, uuteen kevääseen. 

Tässä alla myös kirjan sisällysluettelo. Pahoittelen epätarkkaa kuvanlaatua. Ai niin, kirjan upea taitto ja ulkoasu on graafikko Anitta Kainulaisen käsialaa. 

Kirjan voi tilata yksinkertaisesti laittamalla viestiä minulle. Keinoja on monia, esimerkiksi sähköpostiosoite marika.tudeer@gmail.com 

Kirjan hinta on 30 euroa, mutta jos tekee tiukkaa, neuvotellaan hinnasta. Postimaksu on 4,90 e. Lähialueelle eli tänne Kanta-Hämeen ja Uudenmaan rajalle onnistuu tuominenkin. 


 

Kommentit