Peppi tuli taloon

Meidän Tikki sai koiran.

Tikkihän on ollut nyt muutaman viikon yksin, kun Tinka kuoli. Tänään haimme Peppi-koiran kotiin.

Peppi, papereissa Pepan, on syntyjään Serbiasta. Se asui isossa talossa noin 170 muun koiran kanssa - en ymmärrä miten. Sitten koiria alettiin vähentää ja etsiä niille sijoituspaikkoja. Pepan pääsi Unkariin ja sieltä sitten Suomeen asianmukaisten tutkimusten ja rokotusten jälkeen.
Suomessa se on ollut 8 viikkoa kotihoidossa. Sitä ei ole kyselty, varmaankin siksi, että sen kuvattiin olevan hyvin arka. Kun menimme sitä katsomaan, yllätyimme. Ei se niin pelokas ollutkaan kuin olisi voinut kuvitella.

Tänään haimme sen kotiin. Matka sujui hyvin, koira oli tietysti puettu kuin joulukuusi. Sillä oli valjaat ja niissä ylimääräinen jarrupala sekä talutin kiinni minun vyölaukussani. Lisäksi sillä oli kaulapanta ja siinä toinen remmi. Autossa se oli kiinni takapenkin turvaremmissä turvavöissä, vaikka se istui sylissäni.

Tällaiset turvatoimet rescue-koirilla nykyisin on, sillä onnettomia karkaamisia on sattunut vasta maahan tulleita, pelokkaita koiria kuljetettaessa.
Tikin kanssa ystävystyminen on hyvässä käynnissä. Kohta ne varmaan jo leikkivät. Vielä Peppi vähän murisee Tikille, jos se käy liian tungettelevaksi.

Mikä parasta, Pepillä on erinomainen ruokahalu. Se auttaa paljon. 

Kommentit

  1. Tervetulotoivotukset! Taisi Marikakin saada koiran, ja Peppi hyvän kodin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Meeri! Taisi Lassikin! Pidämme kaikki Peppi-tytöstä paljon!

      Poista

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!