Vuokraaminen on hyvä vaihtoehto laitteen ostolle

Ei ole järkevää, että jokainen hankkii itselleen laitteen, jota tarvitaan kuitenkin vain silloin tällöin. Silti meille on vuosien varrella kertynyt useita tällaisia laitteita. Joskus olemme ehdottaneet yhteishankintaa naapureiden kanssa, mutta se on aina jäänyt. 

Jokaista laitettamme on joskus tarvittu ja se on sitten hankittu, mutta ensitarpeen jälkeen uutta käyttöä on ehkä kerran vuodessa jos silloinkaan. 

Koirataloudessa kuivahöyrypesuri on tullut tarpeeseen.

Lämpökameran vuokraamista muille olen ajatellut usein. Lämpökamerasta on ollut itsellemme täällä Solstrandissa iso hyöty ja Lassi edelleen silloin tällöin etsii sen avulla vuotokohtia ja seuraa patterien toimintaa. Suurimman osan ajasta se on silti käyttämättömänä. Lämpövuotopaikkojen tutkiminen talossa on ensiarvoisen tärkeää energian säästämiseksi, joten mielellämme vuokraisimme laitetta muillekin ihan yleisen edun vuoksi. 

Mutta eihän kukaan tiedä, että meiltä voisi sellaista lainata, ellemme siitä kerro. Nyt ajattelin viimein ryhdistäytyä asiassa ja kertoa samalla muista laitteista, joita meiltä löytyy. Vuokraamme niitä mielellämme, jotta niistä olisi enemmän hyötyä kuin nurkissa lojuessaan. Vuokran (johon sisältyy arvonlisävero) voimme sopia tapauskohtaisesti riippuen esimerkiksi lainauksen kestosta ja siitä, tarvitaanko käyttöopastusta tai kuljetusta. Vuokraamisesta tehdään tietysti kirjallinen sopimus. 

Lämpökamera Valokuvaava malli. Vaatii käyttöopastuksen. 

Kuivahöyrypesuri Luksusmalli. Pesee melkein mitä vain: lattiat, matot, ikkunat, saunan, pesuhuoneen, kaakelit, uunin jne. Vaatii käyttökoulutuksen. 

Höyrypesuri ikkunoille Pieni ja ilmeisen helppokäyttöinen (emme ole käyttäneet).

Otsonaattori Desinfioi ja poistaa hajut esimerkiksi autosta tai jostain suljettavasta tilasta.

Haketin Sähkökäyttöinen, murskaava. Pienehkö, ei kovin paksuille oksille. 

Kittilamppu Kitin poistoon vanhoista ikkunoista laseja irrotettaessa.

Äänentoistolaitteet (PA-laitteet) mikseri, mikrofonit, kaiuttimet, telineitä, johtoja jne.

(Lisäksi meillä on pienempiä laitteita, esimerkiksi kahvinkeitin, leivänpaahdin, irtosähkölevyjä ja ompelukone, joita emme juuri koskaan käytä. Nämäkin hyvin joutaisivat lainaan, mutta nämähän yleensä kaikilla jo on. Juhlakäyttöön tarvetta voi tietysti olla näilläkin samoin kuin astiastoilla. Itse emme käytä kertakäyttöastioita ravintolapäivissäkään, joten astioita meillä on runsaasti.)  

Laitteet sijaitsevat Pilpalassa Uudenmaan ja Kanta-Hämeen rajamailla. Kuljetus esimerkiksi Hämeenlinnaan, Riihimäelle ja Karkkilaan onnistuu sovittaessa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset jotain mainituista laitteista!

Ideasta todellisuuteen. 

Kuivahöyrypesurilla voi pestä uuninkin ilman pesuaineita. 


 


Kommentit