Kirjan ja musiikin ilta

Vietimme Kirjan ja musiikin iltaa perjantaina Riihimäellä. Illan järjestäjä oli Samuli Parosen seura ry. 
Warren Woima esiintyi, minä esittelin kirjojani 'Makasiini - maallemuuttajan tarinoita' ja 'Lähteen rannalla elämä'.

Warren Woima vain supistui yllättäen kaksimiehiseksi, kun Olli Karikorpi sai koronatartunnan. Tällä kertaa siis Joppe Hankosaari soitti cajon-rumpua ja Lassi vaihtoi basson kitaraan. Muutamassa päivässä he opettelivat Ollinkin osuudet ohjelmistosta, mutta selviytyivät keikasta hienosti. 

Tarjolla oli pientä syötävää ja juotavaa. 

Yleisöä oli niukasti - liekö syynä perjantainen ajankohta vaiko koronan pelko. Kaksi kirjaa meni kaupaksi, niiden hinnan tilitän avustusjärjestölle Ukrainan hyväksi. 

Kirjoja voi tilata myös suoraan täältä minulta. Postitus onnistuu helposti, valitettavasti postikulut vain nostavat hintaa. Lähialueelle onnistuu tuominenkin. 

Ukrainan asia on meille kaikille tärkeä. Jopelle asiasta on tullut erityisen läheinen, kun hän on bussikuskin ominaisuudessa käynyt hakemassa joukon pakolaisia Ukrainan rajalta Suomeen ja vienyt mennessä avustustarvikkeita. Sellainen omakohtainen kokemus ei varmasti unohdu. 

Kenties jatkossa järjestämme myös jonkinlaisen tukikonsertin tai muun tapahtuman. Toivottavasti silloin saamme enemmän väkeä liikkeelle. 

Kommentit