Kalenterikisa alkoi! (Otsikkoa muutettu jälkikäteen)

 


Pilkkeitä Pilpalasta –blogin joulukalenterikisa vuodelle 2022 on käynnissä!

Uusi luukku avautuu joka aamu kello 10.00 aina 25.12. asti. Luukuissa on kysymyksiä, jotka jollain lailla liittyvät jouluun, ainakin etäisesti. Useimpiin kysymyksiin voi arvata vastauksen, joten Pilpalassa asuvilla tai täällä käyneillä ei juurikaan ole etumatkaa. Joidenkin luukkujen kohdalla blogini aiemmasta seuraamisesta voi kuitenkin olla hyötyä. 

Kisassa eniten pisteitä kerännyt vastaaja voittaa Solstrandin tuotepaketin. Paketissa on sekä suuhunpantavaa että luettavaa, ja sen arvo on vähintään 50 euroa. 

Vastata pitäisi siis omalla nimellä tai laittaa nimi vastauksen perään. Omalla nimellä vastaaminen on helppoa: kun alat kirjoittaa kommenttia, ohjelma tarjoaa sinulle kolmea vaihtoehtoa: Google-tili, Nimetön tai Nimi/URL-osoite. Viimeisessä vaihtoehdossa pelkkä nimi riittää. Jos haluat laittaa vain etunimesi, sekin riittää. Tosin ongelma tulee, jos on useampia samannimisiä, joten laita kuitenkin jokin erottava määre. Voittajan ilmoitan sitten jouluna, ja hän saa sitten ilmoittautua ja antaa yhteystiedot privaviestillä. 

Muiden vastaukset siis näkyvät kaikille, mutta sen ei pitäisi juuri haitata, sillä olen ottanut asian huomioon kysymyksiä laatiessani. Vastauksissa joutuu usein arvaamaan ja joskus keksimään jotain ihan omaa, joten ei kannata kopioida muita.

Kukaan tuskin saa kaikkia oikein, joten osallistua kannattaa, vaikkei joka päivä vastaisikaan. Toisaalta vastausaikaa ei ole rajoitettu: voit hyvin vastata vaikka ensimmäisen luukun kysymykseen jouluaattona, jos siihen oli jäänyt vastaamatta! Joulupäivänä vastausaika kuitenkin umpeutuu, jotta pääsen laskemaan pisteitä.

Säästyäkseni postikuluilta toivon tietysti, että voittaja olisi lähiseudulta, mutta lupaan, ettei se vaikuta pisteiden antoon ja pistelaskentaan! Voit siis vastata, asuitpa missä päin Suomea hyvänsä. Ulkomailla asuvat saavat kuitenkin mahdollisen voittopakettinsa vain noutamalla. (En tiedä, että blogillani olisi yhtään lukijaa Suomen ulkopuolella. Sen sijaan kerran yksi yritti tilata kirjaani Serbiaan ja kävi ilmi, että postitus olisi maksanut enemmän kuin itse kirja. Päädyin lähettämään e-kirjan.)

Tule siis mukaan vastailemaan - arvailemallakin voit voittaa! 

Kommentit

  1. hieno pumpulinen maisema...

    VastaaPoista
  2. Marika Tudeer29.11.22

    Jee! Kiitos, Hanna Helena, tuosta hyvästä sait yhden pisteen heti alkuunsa, vaikkei kisa ole vielä alkanutkaan! - Satsaan kovasti kuviin, ja olen ihmetellyt, kun yleensä kukaan ei sano mitään niistä.

    VastaaPoista
  3. Olli K30.11.22

    Minna nyt osallistuu ainakin. Varmaan minäkin, jotta meidän perheen voitonmahdollisuuden kaksinkertaistuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marika Tudeer30.11.22

      No ilman muuta! Tulikin jossain vaiheessa mieleen, että vastaakohan joku useammalla nimellä... Sehän olisi täysin mahdollista, eikä se oikeastaan ole edes kiellettyä.

      Poista
  4. Minna K30.11.22

    Onpa ihanaa, että jaksat tehdä tällaisia🤗 Minä innostuin heti!

    VastaaPoista
  5. Jee, kiva! Ylihuomenna se alkaa!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!