Nysse alko - lihaskunnon kohotus

Saimme joulun alla päähämme, että voisimme alkaa käydä yhdessä kuntosalilla, Satu, Lloyd, Lassi ja minä. Soitin heti ex-työkaverilleni Marika Hyttiselle, joka on personal trainer, ja varasin meille yhteisen tapaamisen.
Marika teki meille kuntosaliohjelman, jossa siirtyminen laitteesta toiseen tapahtuu kätevästi vuorottelemalla. Kuvassa Satu, Lloyd ja Marika. 

Tästä yhteistreenauksesta on ilman muuta hyötyä. Yksin en lähtisi ajelemaan autolla kaupunkiin pelkästään kuntosalia varten. Neljän hengen autokyyti ei harmita yhtä paljon. Yhdessä tulee myös varmemmin lähdettyä, kun aika on ennalta sovittu. 

En ole aikoihin käynyt kuntosalilla, en myöskään uimassa. Koronahan siihen on suurin syy laiskuuden lisäksi. Aktiivisuusranneke minulla on, ja yleensä pääsen keskimäärin 10 000 askeleeseen päivässä. 

Maanantaisin me kaikki käymme Sadun ohjaamassa joogassa. Tiistaisin minulla on etäjooga, samoin torstaisin (silloin kun ei ole kirjoittajaryhmän tapaamista) ja perjantaina etäpilates. Ne ovat kaikki hyviä, mutta tietysti myös lihaskuntoa pitäisi treenata. Nyt se sitten alkoi. 
Marikan ohjauksen jälkeen hoksasimme, että pitää ottaa aloituskuvat. 
Tässä me sitten olemme koko ryhmä. Mahtavatko minulta maha ja reidet kaventua aikaa myöten? No, se ei ole päätavoite, vaan lihaskunnon kohottaminen. Toivottavasti intomme säilyy ja jatkuu, emmekä ala keksiä tekosyitä sille, ettemme lähtisikään salille. 

Kommentit

  1. Anonyymi29.12.22

    Kyllä kimpassa on mukavampi käydä kuin yksin.
    Johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marika Tudeer30.12.22

      Se on ihan totta. Tulee myös varmemmin lähdettyä - siihen luotamme!

      Poista

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!