Helmipuuro härkäpapumaitoon

Onnistuu kyllä. 
Siis ihan tiedoksi, että myös härkäpapumaitoa voi käyttää helmipuuron tekoon. 
Valmistin pakkauksen ohjeen mukaan, annoin tosin tekeytyä hieman ohjetta pidempään, sillä puuro uhkasi jäädä löysäksi. Suolan jätin pois, voita laitoin vain sen verran, ettei puuro tarttuisi niin paljon kattilaan. 

Maku oli ihan ok. Söin mustikkahillon kera. Kokeile!

Kommentit

  1. Olen kerran kokeillut. Jäi syömättä. Tai siis maitoon keitin silloin, mutta ei se sammakonkutu paremmaksi voi muuttua .

    VastaaPoista
  2. Marika Tudeer6.3.23

    Ihmettelin, miksi helmipuuron "helmiä" valmistetaan vain yhdessä myllyssä Suomessa, mutta ilmeisesti niiden menekki ei tosiaan ole kovin suurta, kun niin moni niitä kammoaa. Minä en kyllä inhoa, minusta helmipuuro on hyvää. Onneksi minulla ei ylipäänsä ole antipatioita ruokien suhteen. Pinaattikeittoa en jostain syystä tykkää syödä, ja lihan välttelyyn on ihan muut syyt kuin inho. Tosin lisään haluttomuutta lihan syöntiin muistuttamalla, että siinä syödään kuolleita eläimiä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!