Hyvää pääsiäistä!


Blogini on viettänyt hiljaiseloa jo jonkin aikaa. Syy on kirjani. Romaani 'Ida, yhteiskoululainen' on tällä hetkellä taittovaiheessa ja menee ensi viikolla painoon. Se on vienyt suunnilleen kaiken liikenevän aikani - jopa omavaraisbloggareiden yhteispäivityksen unohdin viime maanantaina, vaikka aihe oli kiinnostava ja siitä olisi ollut paljon kirjoitettavaa. 

Minulla on myös jo pari viikkoa ollut odottamassa kirja, josta tahdon ilman muuta kaikille kertoa. Se on Tiiu Kukkasjärven kirjoittama 'Omavaraistelua kaupunkipihalla' ja arvaatte, että se on mielenkiintoinen ja hyödyllinen opus. Olen ehtinyt vasta selailla sitä ja todeta sen hyväksi, mutta kirjoitan ilman muuta lisää, kunhan ehdin. 

No, miten tämä kuva sitten liittyy mihinkään? 
Siten, että kyseessä on Bremerin talo Karkkilassa, vastapäätä Karkkilan ruukkimuseo Senkkaa. 

Ruukkimuseo on ollut minulle tärkeä tietolähde kirjaani tehdessäni. Museonjohtaja Tommi Kuutsa ja museoamanuenssi Janne Viitala ovat olleet suuresti avuksi. Ja nyt vielä: toukokuun 25. päivänä, keskiviikkona kello 18 tuossa pihamaalla järjestetään kirjani julkistamistilaisuus. Tiedossa on siis kaikille avoin puutarhajuhla 1920-luvun merkeissä. Tervetuloa mukaan! 
Tässä vaiheessa toivotan teille kaikille oikein rauhallista ja kaunista pääsiäistä! 
Nautitaan keväästä!
(PS: Nokkosperhonen krookuksilla on kuvattu eilen, 6.4. meidän pihassa.)

Kommentit