Sadonkorjuuta juhannuspäivänä

Nostin ensimmäisen retiisisadon. On niitä syöty paljon jo tätä ennenkin. Mutta tänä iltana herkutellaan uusista perunoista ja retiisistä tehdyllä perunasalaatilla. 
Tomaatteja on jo aika paljon, samoin vihannesportulakkaa ja tilliä. Pian alkaa kurkkukausi, Lassi arveli että niitä tulee sitten vauhdilla: noin 50 kg viikossa. 
Chilitkin kypsyvät Avoimet maatilat -päivään mennessä. Siihenhän on enää kaksi viikkoa. 
Ravintolapäivämme on siis 8.7.klo 11-16. Toivottavasti sää suosii ja väkeä tulee paljon. 

Kommentit

  1. unelmikko24.6.23

    Arvasin, että rantaravintolaan on ainekset. Puhtaita kuin pulmusetovat tuotteet. Nähdään !

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!