Tanssit Pilpalassa

Viime viikon lauantaina oli täällä Pilpalan Liitontalolla tanssit.
Viime vuosina tanssit on järjestetty yleensä karaoketansseina. Nyt kokeiltiin pitkästä aikaa oikeaa orkesteria: soittamassa oli Slipover solistinaan Mika-Antero eli Mika Tallgren Karkkilasta. 
Bändi oli hyvä ja soitti pitkään. Harmillisen vähän ihmisiä tuli paikalle, noin seitsemänkymmentä. Kahvio sekä makkaran- ja arvanmyynti tuottavat onneksi vähän lipunmyynnin lisäksi, joten ihan miinukselle ei kyläyhdistys jäänyt. 

Lassi, siis mieheni, on perinteisesti makkaranmyyjänä. Onneksi ulkona ei tarvitse myydä ihan loppuun asti, vaan puolenyön kieppeillä loput makkarat voi viedä kahvioon ja sulkea teltan. Me emme enää jaksa valvoa kylätalolla aamutunneille. 
Pimeys oli jo laskeutunut kun teimme lähtöä. Orkesteri ja tanssijat tietysti vielä jatkoivat, samoin Pelto-Seppälän porukat anniskelemassa ja Arja ja Anniina Niemi kahviossa. Järjestysmiesten on tietysti aina oltava myös loppuun asti. Sen jälkeen sitten vielä purkutyöt. Tällaiset tapahtumat vaativat monen ihmisen työn sekä ennen että jälkeen tilaisuuden. Itse pääsin tällä kertaa vähällä: olin vain myymässä lippuja ja arpoja viitisen tuntia. 
Anniina Niemi on ahkera puuhanainen kuten äitinsä Arjakin. 
Nykyisin Anniina on myös meidän kyläyhdistyksen puheenjohtaja.

Kommentit