Solstrandiin syömään

Meihin otti yhteyttä ihminen, joka halusi tilata 50-vuotisaterian pienelle seurueelle Solstrandissa. Kerroin, että se on mahdollista ja laadin hänelle erilaisia menyyvaihtoehtoja. 

Hän ei ole lukenut vastausviestiäni, joten nyt en tiedä, onko seurue tulossa vai ei. Menyy on kuitenkin tarjolla muillekin seurueille. Vaihtoehtoja on useita. 


Vaihtoehto 1: riista

- tervetuliaisjuoma (alkoholiton) 

- peuran paisti 

- uunijuurekset 

- suppilovahvero- tai herkkutattikastike (tai haluttaessa kastike ilman sieniä) 

- skeippichutney

- kurkkusalaatti 

- hapankurkku 

- pikkelöidyt kantarellit 

- chilihilloke 

- puolukkasurvos 

- leipä ja voi 

Hinta henkilöluvun mukaan, 3-8 hengelle



Vaihtoehto 2: Kala

- saaristolaissavustimessa savustettu lohi 

- graavilohi 

- tartartyyppinen kastike 

- keitetyt perunat 

- keitetyt punajuuret ja porkkanat 

- pikkelöidyt kantarellit tai sienisalaatti 

- kurkkusalaatti

 - tuoresalaatti 

- leipä, voi 

- tervetuliaisjuoma (alkoholiton) 

Hinta henkilöluvun mukaan, 3-8 hengelle

 

Vaihtoehto 3: Keitto

Keitto; joko peura-, lohi-, sieni- tai kasviskeitto 

- leipä, voi ja juusto 

Hinta henkilöluvun mukaan, 3-8 hengelle.


Jälkiruoka:

Kahvi tai tee, kakku tai marjapiirakka 

Ruusujuoma tai männynkerkkäjuoma 

Hinta henkilöluvun mukaan.

 
Kaikki ruoat valmistetaan alusta loppuun täällä, pääosin Solstrandin tilalla puhtaasti viljellyistä tuotteista. Lohi on ostettua, mutta se savustetaan Solstrandin omassa saaristolaissavustimessa.

Ruokailu sään salliessa verannalla, muuten sisällä Solstrandin päärakennuksessa. Myös nuotioateria joen rannassa on mahdollinen sään salliessa. Vaihtoehtoina lohi, peura tai makkara kasvisten kera. Myös täysi kasvisversio onnistuu luonnollisesti.

Kiinnostuitko? Kysele lisätietoja esimerkiksi sähköpostilla: marika.tudeer@gmail.com



Kommentit