Karkkilan Köyrissä

Halloween-noita? 
No ei. 
Meidän Lassi se siinä pistäytyy markkinapöytäni takana viikonlopun kekritapahtumassa Karkkilassa.

Oli kiva tapahtuma! Mukana oli vaikka mitä, itse vain en niitä tapahtumia päässyt seuraamaan, kun olin pitämässä pöytääni pystyssä Tehtaan Hotellin aulassa. Ulkona en tuotteitteni kanssa voinut olla, sillä aamu oli sateinen. Järjestäjien kannalta oli tosi kurjaa, ettei sää ollut sen parempi. Sade toki vähensi aamupäivän kävijöitä, mutta onneksi päivän mittaan sää kirkastui. 
Näin hienossa miljöössä en ole ennen pöytäni kanssa ollutkaan. Tehtaan Hotelli on tyylikäs funkkisrakennus, joka on fiksusti säilytetty ja kunnostettu. Ruokakin siellä on erinomaista.

Tehtaan Hotellin väki suhtautui hienosti meihin markkinapöytäläisiin. Ylipäätään tapahtumassa oli oikein hyvä tunnelma. Onhan tämä tietysti hotellillekin hyvä tapahtuma, hotelli tuli tutuksi monelle. Itsekin aiomme lähteä sinne syömään vielä joskus sopivan hetken tullen. Nytkin olisi ollut illallismahdollisuus, mutta meidän piti lähteä heti markkina-ajan päätyttyä eli neljältä. Lassilla oli sovittu soittimenkatsomistapahtuma Vihdissä ja koirat odottivat kotona ruokaa ja ulkoilua. 
Myyntipöydässämme oli tilamme tuotteita, niistä tehtyjä hilloja ja säilykkeitä sekä tietysti minun kolmea kirjaani. Sekä Makasiinia että Ida, yhteiskoululaista ja Lähteen rannalla elämää ostettiin muutama kappale. Erityisen arvokkaita olivat ne keskustelut, joita kirjojeni tiimoilta syntyi. Muun muassa kävi ilmi, että vastapäinen myyjä asuu rakennuksessa, joka esiintyy kirjassani. Vuonna 1927 se oli vielä Högforsin tehtaan eläinsuoja, nyt se on ihmisten koti. Karkkilassa on paljon säilytetty ja hyödynnetty näitä vanhoja rakennuksia, siinä yksi syy, miksi Karkkilasta pidän. 

Toinen syy on vireä kulttuuri-ilmapiiri ja monenlaiset tapahtumat, kuten nyt tämä ensimmäistä kertaa järjestetty Köyri. Eiköhän tästäkin tule Karkkilaan perinne.

#karkkilan köyri #karkkila #kekritapahtuma

Kommentit