Ilottelua siirtolapuutarhassa Vantaalla


Kävimme viettämässä ihanan kesäpäivän Vantaalla ystävien kanssa. 
Kohteena oli Marjon ihastuttava siirtolapuutarhamökki ja piha Viherkummussa. Piha on yksi hienoimmista, mitä olen nähnyt - ei siksi että se olisi iso ja täynnä komeita perennoja vaan pikemminkin siksi, että se ei ole. Se on pieni, ja silti siellä on vaikka mitä, erilaisia pieniä hauskoja ja kauniita yksityiskohtia, hyötypuutarhaa ja välillä vanhoja kunnon perusperennoja. Kaikki on tehty Marjon hyvällä maulla ja kekseliäisyydellä, ei suurella rahalla vaan sieltä täältä löydetyillä ja saaduilla tavaroilla ja kasveilla. 

Tällä kertaa kaikissa kuvissa olen minä itse tai Lassi. Muitakin tietysti kuvasin, mutta he eivät tahdo itseään näkyville. Se on harmi, sillä luvat olivat kivoja. 
Ruoka oli herkullista. 

Puutarha ei tietenkään pääse oikeuksiinsa tällaisessa kuvassa. Mutta todellakin: pienenpieni piha oli paljon kokoaan suurempi, niin hyvin se oli tehty. Samoin pikkiriikkinen talo on hienompi kuin monen koti. 
Koska oli nimipäiväni, jaettiin tietysti nimipäivälahjoja. Kaikki saivat Solstrandin säilykkeitä ja osa myös kirjoja - ne joilla ei niitä ollut ennestään.
Harmi, että Vantaalle on meiltä niin pitkä matka. Olisi ollut kiva istua yötä myöten, mutta kotiin koirien luo piti lähteä. Ja olisi kiva käydä useamminkin! 

Kommentit

 1. Anonyymi6.7.24

  Ihana kun kävitte, se oli kyllä kesän iloisin päivä! Kiitos kauniista sanoistasi, näin puutarhani uudelleen sinun silmilläsi ja tajusin, kuinka paljon olen siellä puuhastellut ja kuinka sitä rakastan. Oma paratiisi :)
  Tehdään tapaamisista kesäperinne!
  Kiitos kaikista herkuista, olemme syöneet niitä pitkin viikkoa tyttöjen kanssa. Tillilaukka edelleen suosikki!
  Terv. Marjon kulman Marjo

  VastaaPoista
 2. No mutta heipparallaa Marjonkulman Marjo! Nimikin kuin Pekka Töpöhännästä! Onpa mukavaa kun joku osaa kirjoittaa tänne blogiin. Kiitos siitäkin! Sulla ksi jo elo tasaantuu, minulla tänään ensin teatteri ja sitten Pilpalan kesätanssit Liitontalolla.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista!