Tänään kävelylenkillä Luutsilla poikkesin puhtaan metsän puolella ja keräsin sammalikosta vielä kanttiksia. Tein niistä pyttispannua: perunakuutiot, sipulii, kanttiksia, suolaa, oivariinia ja pikkasen yrttimaustetta. Eihän ne enää ihan napakoita, freesiä oo, mutta käyttökelpoisia mulle ja ah, niin hyvää pyttistä. Suppikset on kyllä nyt parhaassa iässä kerätä, mut entisiä on niin paljon, ettei metsään tarvii mennä. Mukavii sieniretkii sinne hyvien apajien kera
Tänään kävelylenkillä Luutsilla poikkesin puhtaan metsän puolella ja keräsin sammalikosta vielä kanttiksia. Tein niistä pyttispannua: perunakuutiot, sipulii, kanttiksia, suolaa, oivariinia ja pikkasen yrttimaustetta. Eihän ne enää ihan napakoita, freesiä oo, mutta käyttökelpoisia mulle ja ah, niin hyvää pyttistä. Suppikset on kyllä nyt parhaassa iässä kerätä, mut entisiä on niin paljon, ettei metsään tarvii mennä. Mukavii sieniretkii sinne hyvien apajien kera
VastaaPoistaMekin söimme saman tien ne rellit, jotka poimin. Supsut pääsivät kuivuriin. Rellisoosi oli kyllä namia!
Poista